Doktor Rossz, avagy túlélni az egészségügyet

A blognak nem célja, hogy lejárassa, illetve rossz színben tűntesse fel az orvosi szakmát, de célja, hogy a visszásságokról hírt adjon, ne feledje senki, itt mindenki története szerepelhet, tegyünk a jobb egészségügyért! A történeteket ide várjuk: rosszdoki@gmail.com

PH-érték

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kezdjünk bele!

2008.02.01. 20:03 Dr. Who

Üdv mindenkinek! Úgy gondolom sok blogolvasónak vannak érdekes, megdöbbentő és sok esetben szomorú története az egészségügyi ellátással kapcsolatban.

Ez a blog platformot ad ezen történetek megjelenítésére és persze a bajok forrásának kibeszélésere.

Vagyis ha történt veled olyan, hogyha félrediagnosztizáltak, pofátlanul sok hálapénzt kértek, emberszámba se vettek akkor mindenképp írj, DE nemcsak a negatívumokról eshet szó, ha  netalántán egy sikersztorit osztanál meg, vagy csak nagy nyilvánosság előtt köszönetet mondanál kezelőorvosodnak, akkor  itt a helye a levelednek.

Hogy mindezt hova küld? IDE: ROSSZDOKI@GMAIL.COM
 

Szólj hozzá!

Címkék: kórház egészségügy doktor

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr6321394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása