Doktor Rossz, avagy túlélni az egészségügyet

A blognak nem célja, hogy lejárassa, illetve rossz színben tűntesse fel az orvosi szakmát, de célja, hogy a visszásságokról hírt adjon, ne feledje senki, itt mindenki története szerepelhet, tegyünk a jobb egészségügyért! A történeteket ide várjuk: rosszdoki@gmail.com

PH-érték

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kuruzslók, csodadoktorok?

2008.02.01. 20:12 Doktor Rossz

Fontos szót ejteni sokak nyerészkedő tevékenységéről, akik a gyógyulásra váró emberek reményét és hiszékenységét kihasználva különböző ősi, sámáni vagy egyéb másféle kuruzsló hagyományra "támaszkodva" szép nagy summát akasztanak le a kedves páciensről, akinek persze az esetek többségében csak romlik az állapota a szakszerű kezelés hiánya miatt, az ilyen történésekhez kapcsolódó beszámolókat is szívesen vesszük, rántsuk le a leplet együtt a kuruzslókról.

ROSSZDOKI@GMAIL.COM

Szólj hozzá!

Címkék: kuruzsló

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszdoktor.blog.hu/api/trackback/id/tr96321414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása